Om

xWare er et professionelt og kreativt digitalt designbureau.
Vi er førende inden for webudvikling og grafisk design, og vores projekter spænder fra onlineudvikling til visuel identitet. Vores kernekompetence er produktion af inspirerende digitale oplevelser samt kreative og spændende tryksager med din forretning og dine kunder i centrum.

Vi leverer kreative og fleksible hjemmesider og har fokus på responsivt design, der sørger for, at siden tilpasser sig skærmstørrelsen – uanset om det en tablet-, mobil- eller PC-skærm. Har du brug for en brugervenlig webshop, der samtidig er let at opdatere og vedligeholde, kan vi også levere det. Og naturligvis sørger vi for, at din hjemmeside er fuldt søgemaskineoptimeret (SEO), så du får flere kunder. Kort sagt kan vi levere det design og de løsninger, der skal til, for at din virksomhed bliver endnu mere synlig på nettet og får øget omsætningen.

Vi hjælper også med at udvikle din virksomheds visuelle identitet. Det vil sige logodesign, valg af farveskala og grafiske elementer. Identiteten afspejler, hvad din virksomhed står for, og er med til at synliggøre din virksomhed og sikre at kunderne husker den. Har du et unikt koncept for din virksomhed, kan vi levere en skræddersyet digital løsning, der matcher. Vi er et dedikeret team, der sætter en ære i at levere kreative løsninger af høj kvalitet, samtidig med at vi er løsningsorienterede og effektive.