Vores partnere

Vi tror på, at sparring og samarbejde er vejen til et succesfuldt projekt. Og der genereres særlig stor værdi, når vi går sammen med partnere om en ny opgave. Gennem årene har ideudveksling og kompetencedeling således resulteret i en række gode partnerskaber.

Partnere Miró Vin
Partnere FCM
Partnere House Doctor
Partnere Aarhus Airport

Et vellykket projekt afhænger af forståelse & godt samarbejde

Vil du være med?

Vi er altid klar på nye udfordringer og bidrager gerne med kompetencer på områder, hvor du har lidt færre ressourcer. Hos xWare opererer vi med to samarbejdsmodeller for at kunne imødekomme forskellige behov. Således kan vi enten fungere som leverandør til jer, eller vi kan lave en egentlig samarbejdsløsning, hvor vi sammen er leverandører til din kunde. Valget er dit.

Samarbejdspartner

Med partnermodellen leverer I et komplet produkt i samarbejde med os. I står for design og visuelle elementer, mens vi bidrager med teknisk viden og support i form af kodning og opsætning. På den måde udnyttes de enkelte kompetencer til fulde.

Bliv samarbejdspartner

Leverandør

Vi leverer til jer, I leverer til jeres kunde i jeres navn. På den måde kan I tilbyde komplette løsninger, trods begrænsede resourcer. Med denne model er det altså muligt at indgå en aftale med jeres kunder, uden at skulle gå på kompromis med de tekniske elementer.

Få os som leverandør