Fleksible løsninger

Uanset hvilken opgave, du ønsker at få løst, står vi klar til at hjælpe. Intet er for stort. Intet er for småt. Hos xWare er fleksibiliteten altid i centrum. Vores løsninger skal passe til og løbende tilpasses dine ønsker og behov. Vi sparrer derfor også med dig undervejs og sikrer, at du er tilfreds. Sådan opnår vi de bedste resultater.

Webudvikling

Med mange års erfaring og dygtige udviklere bag skærmen er webudvikling en af kernekompetencerne hos xWare. Når du har det endelige design færdig, står vores udviklere klar til at bygge din hjemmeside eller webshop op i gennemtænkt og velstruktureret kode. På den måde kombineres det bedste fra to verdener.

Brugervenligt CMS

Til alle opgaver implementeres vores brugervenlige CMS, som gør administrationen og vedligeholdelsen af dit website til en simpel og overskuelig opgave. Ved overlevering gives en grundig gennemgang af systemet, så vi sikrer os, at du kommer godt fra start.

Stabil Hosting

Hos xWare er der ikke noget, der hedder nedetider. Vi sikrer, at dit website er tilgængeligt døgnet rundt – også i perioder med spidsbelastning. Kvalitet, stabilitet og sikkerhed er nøgleordene for vores hostingløsninger.

Exchange Mail

Vi tilbyder simpel og lettilgængelig opsætning og administration af jeres mailkonti. Vores løsning gør det desuden muligt at holde styr på både mails, kontakter og aftaler på tværs af konti og devices. Plads og kapacitet tilpasses altid efter jeres ønsker og behov.